Baba-papa torna

2013. július 14. 19:26 - Norika81

Az én apukám egy zseni. Halottam már baba-mama tornáról, de őszintén szólva mi abban a jó nekem? Ellenben apa kitalálta a baba-papa tornát - ez ám a móka. Szépen befektet a mózeskosaramba, és azt emelgeti. Ezzel erősödik,  én meg igazán élvezem a ringatást. A gond csak az, hogy mostanában nem edzett, és hamar feladta, pedig én gondoskodnék a fokozatos súlynövekedésről, rám igazán nem lehet panasz.

Nemrég anyát is megajándékoztam adtam anyának egy mosolyt. Nagyon örült neki és várta a következőt, de azért nem fogom elkényeztetni, úgyhogy várhatja.
Védő néni pedig azt mondta anyának, hogy fektessen hasra, mert úgy fogok erősödni. Ez nem túl jó pozíció, mert nem látok semmit. Pár percig reklamáltam, aztán gondoltam, adok én nektek gyakorlást. Inkább elaludtam, mert majd én eldöntöm, hogy mikor és hogyan erősödök. Egyéb ötlet esetleg? Amúgy köszi, nagyon jókat lehet hason aludni, kár hogy ezt eddig senki nem találta ki.

Szólj hozzá!

Lassan belerázodok a kinti életbe

2013. július 14. 15:01 - Norika81

Nemcsak azért ez a címe ennek a bejegyzésnek, mert mindenki rázza a csörgőt nekem, mint a bolond, hanem mert egyre inkább kezdek élni. Visszatérve a csörgő rázásra - elég idegesítő. Nem tudják, hogy egy újszülöttnek minden új, és nem kell strapálni magukat- se engem- mindenféle idióta játékkal? Énekkel meg végképp nem. Anyának tényleg jó hangja van, csak elég rossz hallgatni, és azt várja, hogy mosolyogjak, amikor dalol. Nos azt várhatja. Talán, ha abbahagyja, akkor kaphat mosolyt.
Már azt hiszem sejtem milyen lehet a sáskajárás- nálunk is az van. Folyamatosan jönnek hozzám. Mindenki rám kíváncsi, de ezen nem csodálkozom, mert én igazán cuki vagyok. És egész jó fejek, mert hoznak ajándékot is, és szórakoztatnak. Főleg az a jó fej, aki nem úgy beszél velem, mint egy dedóssal, és nem rázogat semmiféle csörgőt. Volt egy fura látogatom is- állítólag az unokatestvérem, bár ezt nem értem, mert nekem nincsen semmiféle unokám és tesóról se tudok. Ő 3,5 éves és nagyon megijesztettem. Azt mondta, fél, hogy megharapom. Remélem nem árulták el neki, hogy nincsen fogam, mert jó ám rettegésben tartani a világot. 
Apával is ki szoktam ám szúrni, mert mindig akkor kezdek el üvölteni, amikor hazajön. Ő ezért nagyon sajnálja anyát, nem érti  hogyan bír velem. De anyával azért nem szúrok ki ennyire, hagyom néha pihenni, sőt 4 hetesen már kimenőt is kapott. Csajos estét tartott. Remélem később én is tarthatok csajos estéket.
A legjobbat még nem is meséltem, anyáék vettek nekem koszmó elleni sampont, igaz nem is volt koszmós a hajam. Elég hatásos volt, bár szerintem inkább haj elleni sampon lehetett, mert egyből kopasz lettem tőle.
Szólj hozzá!

Elszalad a világ?

2013. július 08. 08:06 - Norika81

Lassan 1 hónapos leszek, és képzeljétek, kiderült, hogy csomó érdekes dolog van. Eddig csak magammal voltam elfoglalva, de aztán észrevettem, hogy csupa színes dolog vesz körül. Egyelőre a pelenkázómon lévő matricákat nézegetem- nagyon szép virágok. Amúgy is kertész leszek, és emiatt minden éjjel jól meglocsolom anyát. Egyébként némileg bizalmatlan vagyok, így amikor észrevettem ezeket a színes dolgokat, nagyon figyeltem arra, hogy el ne aludjak. Ki tudja mi marad ebből másnapra. Aztán mégis véletlenül elaludtam, mikor nem koncentráltam eléggé  szemem hirtelen lecsukódott és nem tudtam kinyitni. Amúgy anya szerint már 6 órát is alszom egyben. Nem  tudom mennyi a 6 óra, mert alszom, és így nem tudom megfigyelni, de úgy tűnik anya ennek nagyon örül, mert ő is tud pihenni. Csak azért vagyok vele ilyen jó fej, mert úgy tűnik totál szerelmes belém, és egy kicsit kedveskedek én is.
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása
www