Alátét

2015. március 10. 05:53 - szemroni81

Sziasztok,

azt ugye tudjátok, hogy nagyon szeretek enni. Kedvencem anya cicije, egész nap csak azt nasiznám. Olyan fincsi anya illata van. Az is jó a tejciben, hogy anya majdnem mindig ad, ha kérek, bár mostanában sokszor akar vizet adni helyette, de a víznek nincs anya illata. De nemcsak a tejci jó, hanem más hamik is. Reggel és este mindig kapok sajtot meg husit és alá zsömit. Anya a forró masinában készíti a zsömit és nagyon fincsi, de a sajt meg a husi még jobb, és nem értem miért kell alá tenni a zsömit. Elég, ha a tányér van alatta, nem tudom miért kell két alátét. Zsömit délután szeretek enni a bobokocsimban, meg amikor anya nem veszi észre, akkor levadászni a pultról. Viszont minek kell elrontani a sajtot és a husikát? Anya azt mondja, hogy az nem hami magában, pedig de, hiszen minden úgy hami, ahogy hamizzuk. Szóval attól, hogy neki nem hami, attól még nekem igen. Úgy tűnik ő jobban szereti a zsömit, és ha én nem is kérem, mindig mondom odaadom neki, és mondom, hogy hamm.  Van, hogy előtte már kicsit meg is rágom, de anya azt mondja, hogy jobban szereti, ha ő rágja meg elsőként a hamit. Igazán örülhetne, hogy ebben is segíteni szeretnék....

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bobodani.blog.hu/api/trackback/id/tr207249341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CsNagyDora 2015.03.16. 12:11:18

Kedves Veronika!
Rátaláltam a blogodra és a Pampers Magyarország nevében szeretném veled felvenni a kapcsolatot, azért hogy meghívjalak a Pampers első zártkörű blogger baba-mama találkozójára.  Amennyiben szívesen részt vennél rajta - természetesen kisbabádat is várjuk szeretettel - engedd meg, hogy e-mailen is elküldjem a meghívót!
Ehhez kérlek, küldd el nekem az email címedet az alábbi címre: dora.csobaji@opencom.hu
Köszönöm előre is, további szép napot, szia:
Csobaji-Nagy Dóri
süti beállítások módosítása
www